JALKAHOIDOT

Täältä saat informaatiota  meillä saatavilla olevista jalkahoidoista ja tietoa hieman tarkemmin minkälaisia vaivoja voi hoitaa.

Toki teemme myös kosmeettisia hoitoja, jotka ovat ihania pelkästään jo hemmottelun kannalta, mutta suuren kysynnän vuoksi kerromme myös täällä minkälaisia muita vaivoja voi meidän luonamme hoitaa.

Oletko joskus mennyt jalkahoitoon ja olettanut saavasi apua esimerkiksi syylien tai känsien poistossa? tai kipeän varpaan tai kynnen vuoksi? Mutta et sitten olekkaan saanut apua näihin ongelmiin?

Ei hätää, meillä hoidetaan nämä yleiset, ikävätkin vaivat.

Saatavilla on myös yksilöllisesti muotoiltuja silikoniorteeseja, jotka voivat pelastaa sinut myöhemmin mm. vaivasenluun leikkaukselta!

Silikoniorteesit korjaavat ja oikaisevat varpaiden virheasentoja. Usein ihmiset havahtuvat vasta, kun ovat jo saaneet lähetteen vaivasenluun leikkaukseen, ehkä osin siksi, että eivät edes tiedä, että tämänkin vaivan voi helposti hoitaa silikoniorteesilla.

 Silikoniorteesi tehdään oman jalkasi mukaiseksi silikonimassasta ja näin ollen voit välttää vaivasenluu leikkauksen. Silikoniorteeseillä voi myös korjata vasaravarpaiden asentoa.

Sen lisäksi on saatavilla jousioikaisuja, jotka auttavat sisäänkasvanutta kynttä painautumasta kynsiuurteeseen.
 
Hoidamme myös äärimmäisen vaikeat kovettumat ja halkeamat jaloista sekä paksuuntuneet kynnet.

Haljennut kynsi voi myös olla ikävä vaiva, mutta ei hätää, sen voimme myös korjata.

Joskus voi olla tarpeen myös kynsiproteesi, jos oma kynsi on kovin vioittunut, kynsiproteesi tekee kynnestä kuin uuden.