.

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™ on ammattilaiskäsittely, joka on saatavilla vain valtuutetuilta CND™-ammattilaisilta. SHELLAC™ on rekisteröity tuotemerkki ja markkinoiden ainoa kauttaaltaan patentoitu UV-lakkausmenetelmä.

Kenelle SHELLAC™ lakkaus sopii?

  •  SHELLAC™ on suunniteltu kaikille, jotka eivät yrityksistä huolimatta saa kynsilakkaa pysymään paria päivää pidempää.
  • SHELLAC™ on myös täydellinen vaihtoehto kaikille, jotka ovat lakanneet varaamasta manikyyrejä tai pedikyyrejä, koska eivät jaksa odottaa kynsilakan kuivumista.
  • SHELLAC™ on vallankumouksellinen ratkaisu kaikille,  jotka haluavat tyylikkäästi lakatut kynnet, jotka kestävät.
  • SHELLAC™ tarjoaa kauniin intensiivisen värin ja huippukiillon yhdessä täydellisessä käsittelyssä, joka kestää + 14 päivää ja suojaa samalla kynsiäsi.
  • SHELLAC™ suojaa ja vahvistaa heikkoja ja ohuita kynsiä, sekä lisää niiden kestävyyttä joustavan koostumuksensa vuoksi.

Onko markkinoilla muita vastaavia tuotteita kuin SHELLAC?


  • Ei, sillä SHELLAC™ on kauttaaltaan patentoitu menetelmä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Patentit suojaavat lakkausta, eikä vastaavaa samoilla ominaisuuksilla varustettua lakkausta ole olemassa. SHELLAC™-lakkauksesta tekee ainutlaatuisen sen hellävaraisuus, helppo poistettavuus ja se ettei kynttä viilata lakkauksen yhteydessä lainkaan.

Meiltä saat SHELLAC™ kestolakkauksen sormiin, sekä varpaisiin ja  SHELLAC™lakkauksen voi ottaa joko sellaisenaan, mani-tai pedikyyrin yhteydessä, sekä tavallisen jalkahoidon yhteydessä.

SHELLAC™ kestolakkauksen hinnat löydät hinnastostamme.