Kuvateksti


Yon-ka hoitolahoidot

Astu Yon-Ka -hoitojen aromaattiseen maailmaan, missä jokainen tuoksu lisää kehon ja mielen tasapainoa.

Kokonaisvaltaisissa ja jokaisen asiakkaan tarpeisiin suunnitelluissa hoitolahoidoissa yhdistyvät tieteellisen tarkan tutkimuksen tuloksena syntyneen hoitotuotteen vaikutukset, kosmetologin ammattitaito sekä antamisen filosofia. Näistä osatekijöistä syntyvät hoidot, jotka palauttavat kasvojen ja vartalon iholle niiden luonnollisen elinvoiman, raikkauden ja kiinteyden.

Laatu, turvallisuus, aitous ja näkyvät tulokset

Yon-Kan käyttämät maalta ja merestä saatavat, uudistuvat kasvit ovat pääosin luonnonmukaista tuotantoa ja niiden kasvattamisessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Vaikuttavat sekä muut ainesosat täyttävät tiukimmatkin kansainväliset säädökset.


Yon-Ka sarjan historiaa

Aroma- ja fytoterapian edelläkävijät, kasvien tutkimiselle intohimoisesti omistautuneet Cécile, Ernst ja Charles Mühlethaler perustivat Laboratoires Multalerin vuonna 1954.

Heidän tutkimuksensa johti läpimurtoon: syntyi "Yon-Ka sydän", ainutlaatuinen viiden eteerisen öljyn yhdistelmä.

Vuonna 1968 yhtiön perustajien tyttäret ottivat ohjat käsiinsä. Biokemisti Françoise Mühlethaler sekä kosmetologi Catherine Mühlethaler jatkavat puhtaasti ranskalaisen perheyrityksen intohimoisen vakaumuksellista ja tieteellisen tarkkaa kehitystyötä.

Yon-ka tuotteet

Yksilöity, luonnollinen ratkaisu: kasvoille, vartalolle ja auringonottoon

Hyödyntäen yli puolivuosisataista kokemustaan Yon-Ka uuttaa eteeristen öljyjen, kasviuutteiden ja merellisten ainesosien hyvää tekevät ominaisuudet tuotteisiinsa. Yhdessä ainutlaatuisten hoitomenetelmien kanssa aikaansaadaan upeita hoitotuloksia.


Tässä tietoa suosituimmista kasvohoidoistamme:

Le Grand classique- hoito on syväpuhdistava, palauttava ja rentouttava kasvohoito ja se sisältää alkupuhdistuksen, 5 puhdistavaa vaihetta erityisin Yon-ka menetelmin, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti tarvittaessa sekä rentouttavan kasvohieronnan.

Kenelle se sopii?

Tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille jotka tarvitsevat syväpuhdistavan kasvohoidon. Kesto n. 1 h 15 min


Hydralessence face- kasvohoito on erittäin tehokosteuttava hoito, joka tasoittaa ja pehmittää ihoa ja se sisältää alkupuhdistuksen, 2 tehokosteuttavaa naamiota, kuorinnan ja hieronnan, sekä tarvittaessa epäpuhtauksien poiston mekaanisesti.

Kenelle se sopii?

Tämä hoito sopii kaikille kosteusköyhille ihoille sekä se on myös oiva ennen ja jälkeen auringolle ja uv-säteille altistumisen. Kesto n. 1 h


Alpha vital-kasvohoito on kirkastava ja ryppyjä siloittava erityinen hoito, joka parantaa ihon rakennetta, siloittaa pieniä ryppyjä ja juonteita. Se myös kirkastaa, pehmittää ja kosteuttaa ihoa.
Se sisältää alkupuhdistuksen, 2 erilaista kuorintaa, hieronnan, naamion ja hoitotuotteiden levityksen.

Kenelle se sopii?

Tämä hoito sopii väsyneelle ja elottomalle iholle sekä jopa kaikille kosteusköyhille ihoille, myös herkälle iholle. Ja kypsille ihoille.Kesto n. 1h 15 min.Hinnastostamme löydät muut hoidot ja palvelut.